Tuemme ja kehitämme vakuutusalan ammatillista tutkinto- ja täydennyskoulutusta ja suoritamme ja tuemme alaa koskevaa tutkimustoimintaa. Jaamme apurahoja vakuutusalan tutkimus- ja koulutustoimintaan ja tuemme opetusmateriaalien tuottamista.​ 

Vakuutustiedon Kehittämissäätiön apurahat 2015

Vakuutustiedon Kehittämissäätiön hallitus vahvisti kokouksessaan 12. toukokuuta vuoden 2015 apurahat haettaviksi. Säätiö tukee ja kehittää vakuutusalan ammatillista tutkinto- ja täydennyskoulutusta ja suorittaa ja tukee alaa koskevaa tutkimustoimintaa.

Apurahaa on haettava 16.10.2015 mennessä.

Säätiön hallitus tekee apurahapäätökset marraskuussa. Apurahansaajat julkistetaan joulukuussa pidettävässä tilaisuudessa.

Lisätietoja säätiöstä ja apurahoista:
säätiön asiamies Katja Repo, katja.repo@finva.fi
ja FINVAn verkkosivuilla.

Suomen Vakuutusyhdistyksen apurahat

Suomen Vakuutusyhdistyksen hallitus julistaa haettavaksi apurahoja hallinnoitavinaan olevista Sotavahinkoyhdistyksen Stipendirahastosta ja Suomen Vakuutusyhdistyksen 75-vuotisjuhlarahastosta.

Sotavahinkoyhdistyksen Stipendirahastosta voidaan apurahoin tukea vakuutusalaa koskevia opintoja sekä sitä kehittäviä tutkimuksia ja myöntää palkintoja tällaisen tutkimustyön ansiokkaasta suorittamisesta.

Suomen Vakuutusyhdistyksen 75-vuotisjuhlarahastosta voidaan apurahoin tukea lähinnä vakuutusalaa koskevaa liikkeenjohdollista tutkimustoimintaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan perjantaihin 30.10.2015 mennessä osoitteella

Suomen Vakuutusyhdistys ry
c/o Erja Vasara
Yläjuoksu 6 B 8
02920 Espoo

Hakulomake on saatavilla yhdistyksen Facebook-sivulla:
https://www.facebook.com/Suomenvakuutusyhdistys

Suomen Vakuutusyhdistyksen hallitus käsittelee apurahahakemukset marraskuun aikana.

Lisätietoja antaa Suomen Vakuutusyhdistyksen sihteeri Erja Vasara, puh. 040 775 0330,
sähköposti sihteeri@vakuutusyhdistys.fi