Tuemme ja kehitämme vakuutusalan ammatillista tutkinto- ja täydennyskoulutusta ja suoritamme ja tuemme alaa koskevaa tutkimustoimintaa. Jaamme apurahoja vakuutusalan tutkimus- ja koulutustoimintaan ja tuemme opetusmateriaalien tuottamista.​ 

Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirja jatkaa osana Redfox Oy:n sanakirjapalvelua

Vakuutus- ja rahoitusalan verkkosanakirja on siirtynyt Finva Finanssikoulutus Oy:ltä (Finva) Redfox Language Oy:lle (Redfox). Finva myi Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirjan uusimman sanaston Redfoxille 15.3.2018.

Kaupalla Finva varmistaa ajantasaisen vakuutus- ja rahoitusalan sanaston saatavuuden finanssialan toimijoille myös tulevaisuudessa sekä mahdollistaa hyödyntämisen muillakin aloilla.

Sanakirja kattaa vakuutus-, rahoitus- ja sijoitusalan sanaston ja lyhenteet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämän lisäksi sanastossa on runsaasti alan teksteissä usein esiintyviä kuljetusalan, lääketieteen ja yleisjuridiikan termejä. Helmikuisessa päivityksessä siihen lisättiin muun muassa maksamiseen ja sosiaalivakuutukseen liittyviä termejä. Redfox päivittää sanastoa jatkossa normaalin sanastoprosessinsa mukaisesti.

Vakuutus- ja rahoitusalan sanasto on liitetty RedFox Online -kielipalveluun. Nykyiset asiakkuudet jatkuvat tilauskauden loppuun voimassaolevin sopimusehdoin.

Uutinen on julkaistu alunperin Finvan sivuilla 23.3.2018