Tuemme ja kehitämme vakuutusalan ammatillista tutkinto- ja täydennyskoulutusta ja suoritamme ja tuemme alaa koskevaa tutkimustoimintaa. Jaamme apurahoja vakuutusalan tutkimus- ja koulutustoimintaan ja tuemme opetusmateriaalien tuottamista.​ 

Johda riskejä - kirjan uusin painos on julkaistu

Johda riskejä - käytännön opas yrityksen riskienhallintaan -kirjan uusin painos on julkaistu! 

Kirjan kirjoittajat kertovat, että

- Kirjassa on kattava kuvaus yrityksen riskienhallintaan liittyvistä asioista ja myös erilaisista ulkoisista riskienhallintaan liittyvistä vaatimuksista. Kirja sisältää lukuisia käytännön esimerkkejä, joten kirjasta voi hankkia käytännön vinkkejä ja neuvoja lukemalla siitä itselle hyödyllisiä kohtia. Uusimmassa painoksessa kirjaa on täydennetty muun muassa digitalisaation, tietosuojan sekä yritysvastuun ajankohtaisilla teemoilla. Kirjan sisältö ja teoriapohja ovat syntyneet kirjoittajien käytännön työelämän kokemuksen perusteella. Teos ei pelkästään luettele riskilajeja ja erilaisia teoreettisia näkökulmia vaan ottaa kantaa asioihin. Riskienhallinnan teoriaa ja terminologiaa on avattu niin, että aiheeseen ensi kertaa tutustuva saa riskienhallinnasta hyvän yleiskäsityksen.

Johda riskejä -kirjan ovat kirjoittaneet: Allianz-vakuutusyhtiön vahinkovakuutustoiminnoista vastaava Ilkka Ilmonen, Franktal Oy:n toimitusjohtaja ja johdon konsultti Jani Erik Kallio, Digita Oy:n talousjohtaja Jani Koskinen sekä Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntija Markku Rajamäki.

Vakuutustiedon Kehittämissäätiö on tukenut apurahalla heidän kirjoitustyötään.

Kirjan julkaisijana on FINVA. Kirjan voi hankkia e-kirjana eISBN (ePUB) 9789527285374 tai painettuna ISBN
978-952-7285-36-7.