Tuemme ja kehitämme vakuutusalan ammatillista tutkinto- ja täydennyskoulutusta ja suoritamme ja tuemme alaa koskevaa tutkimustoimintaa. Jaamme apurahoja vakuutusalan tutkimus- ja koulutustoimintaan ja tuemme opetusmateriaalien tuottamista.​ 

Vakuutustiedon Kehittämissäätiön apurahahaku 1.9.-17.10.2023

Vakuutustiedon Kehittämissäätiön tarkoituksena on tukea vakuutusalaan liittyvän tiedon ja osaamisen kehittymistä. Säätiö jakaa apurahoja tieteelliseen tutkimukseen, opinnäytetöihin ja tietokirjojen kirjoittamiseen. Hakuaika on vuosittain syksyllä.

Apurahojen hakuaika tänä vuonna on 1.9.-17.10.2023

Säätiö myöntää apurahoja tieteelliseen tutkimukseen, valmisteilla oleviin opinnäytetöihin ja tietokirjan kirjoittamiseen sekä stipendejä edellisen lukuvuoden aikana valmistuneille maisteritason opinnäytetöille seuraaviin aihealueisiin liittyen:

  • Vastuullisuus ja kestävä kehitys vakuutusalalla
  • Vakuutusalan uusi teknologia ja sen eettisyys sekä data- ja kyberturvallisuus asiakkaiden, työntekijöiden ja yhtiöiden kannalta
  • Vakuutusalan sääntely yhtiöiden ja asiakkaiden näkökulmasta
  • Vakuutusmatematiikka ja riskienhallinta
  • Vakuutuslääketiede, työeläkekuntoutus ja työurien jatkaminen
  • Asiakaskäyttäytymisen muuttuminen, digitaalisuus ja toimialaliukumat

Tutkimusten, opinnäytetöiden ja tietokirjojen on liityttävä vakuutusalaan esimerkiksi siten, että ala on tutkimuskohteena tai siten, että tuloksista on erityistä hyötyä vakuutusalalle.

Apurahaa haetaan täyttämällä hakemus säätiön verkkopalvelussa hakuaikana 1.9.-17.10.2023.

Lue lisää apurahahausta Vakuutustiedon Kehittämissäätiön nettisivuilta. Lisätietoja saat myös Vakuutustiedon Kehittämissäätiön toiminnanjohtajalta Eija Kaipainen-Perttulalta, eija.kaipainen-perttula@vtks.fi tai puh. 040 - 539 2203.